Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina NLP Werkwijze ReAttach Werkwijze Adem en Stem Werkwijze Additionele therapie RGM Werkwijze Over mijzelf Contact Tarieven 

Additionele therapie

Additionele therapie

Wil je je verandering in houding en nieuwe inzichten verstevigen? Wil je ondersteuning voor geblokkeerde energie of dat onderdrukte of vastgelopen energie weer beschikbaar komt? Dan is deze additionele therapie iets voor jou.In aanvulling op de interventies tijdens de coaching, kan middels kinesiologie, gekozen worden voor een aanvullende en/of ondersteunende essence-tinctuur. Dit is een derivaat (afgeleide) van de subtiele energieën van een bloem of bloesem. Deze essences kunnen bio-energetische verstoringen van het lichaam/geest-geheel reguleren. Ze zijn zowel diagnostisch als therapeutisch inzetbaar.Met kinesiologie wordt gebruik gemaakt van de spiertest of de bio-tensor als middel. Dit is een uiterst effectieve methode om een communicatie met het lichaam en het innerlijk van de cliënt te generen. Op deze wijze wordt de juist passende essence uitgetest. Bloesem- of bloemenessences zijn buitengewoon effectief en veilig in gebruik. Ze werken op een nog subtieler niveau dan homeopathische middelen. De effecten van deze essences bestaan uit veranderingen in houding en kijk, nieuwe inzichten, hernieuwde motivatie en een loslaten van emotionele energie.De bloesem- of bloemenessences hebben geen directe invloed op het functioneren van de structuur van het lichaam. Zij werken daarentegen door de vorm te veranderen van de bestaande bio-energetische patronen.

Het lichaam spreekt voor zich.

Er kan gekozen worden voor:

Bach bloesem remedie (dr. Edward Bach)

Homeo-flowerplex (dr. Roy Martina)

Dit zijn vloeibare plantenextracten die positief inwerken op emoties. Een Bach bloesem heeft de eigenschap om negatieve emoties om te buigen in hun positieve pool, zoals gebrek aan zelfvertrouwen in zelfverzekerdheid of ongeduld in innerlijke rust.

De homeo-flowerplexen zijn bio-energetische supplementen die worden gemaakt uit een combinatie van verschillende bloemen-essences en homeo-energetische bestanddelen uit het rijk der mineralen, planten en dieren. De Flowerplex is zo samengesteld dat zij de menselijke bio-energie kan beïnvloeden en reguleren. Deze combinaties zijn katalysatoren voor het losmaken van vastgelopen of geblokkeerde energie en zij maken het tevens mogelijk dat in een eerder stadium geblokkeerde of onderdrukte energie weer voor gebruik beschikbaar komt.

Wil je meer weten over aanvullende en/of ondersteunende essence-tinctuur en de mogelijkheden van individuele begeleiding? Neem dan contact op.Stem Jezelf

praktijk voor coaching